معرفی 15 غذای روسی

معرفی 15 غذای روسی

(1 نفر) | 1129 بازدید | تاریخ انتشار: یکشنبه, 22 فروردین 1400

قبل از توضیح راجع به غذاهای روسیه اندکی با آداب سرو غذا در روسیه شما را آشنا میکنیم،روسیه کشوری است که در آن انواع سوپ با تنوع های مختلفی سرو میشود به همین سبب درکنار خیلی از غذا هایشان از انواع نان بهره میبرند.

بهترین و معروفترین غذاهای روسیه

در روسیه، خاویارمصرف کننده و طرفدار بسیاری به نسبت بقیه کشورها دارد چرا که دریاچه خزر که از پر خاویار ترین مناطق جهان در جنوب روسیه قرار گرفته است.قبل از توضیح راجع به غذاهای روسیه اندکی با آداب سرو غذا در روسیه شما را آشنا میکنیم،روسیه کشوری است که در آن انواع سوپ با تنوع های مختلفی سرو میشود به همین سبب درکنار خیلی از غذا هایشان از انواع نان بهره میبرند. در روسیه، خاویارمصرف کننده و طرفدار بسیاری به نسبت بقیه کشورها دارد چرا که دریاچه خزر که از پر خاویار ترین مناطق جهان در جنوب روسیه قرار گرفته است.

1. سوپ برش

این سوپ از غذای اصلی و نشان دهنده اصالت روسیه است که مواد اصلی آن چغندر و گوشت گاو سرخ شده است که با ادویه های تند معمولا مخلوط و طمع داده میشود و در نهایت این غذا ترش و شیرین میشود و طمع جالب و لذیذی پیدا میکند ، که باید حتما این سوپ قرمز رنگ را مزه کنید.

2. سوپ کلم

در این سوپ از کلم شیرین و کلم بروکلی به عنوان مواد اصلی و پیاز وسیب زمینی درکنارش به کار میبرند ،این سوپ را با سرکه طمع دار میکنند، سوپ کلم طمع شیرین و ترشی را در نهایت خواهد داشت که اصولا این غذا در فصل زمستان طمع دلچسب تری بخاطر استفاده بیشتر از گیاهان برای شما خواهد داشت.

3. نیش(کنیش)

این غذا مخلوطی از پوره سیب زمینی و گوشت گاو سرخ شده است که مخلوط این دورا با روغن بسیارتفت میدهند بعضی اوقات از گوشت ماهی بجای گاو در آن استفاده میشود، در نهایت غذا را با زیتون تزئین میکنند.

4. سیرنیکی

یکی از محبوب ترین غذا های روسیه است که دروعده صبحانه صرف میشود ، تخم مرغ ، نمک ،آرد و پنیر مواد اصلی آن را تشکیل میدهند .

5. پلمنی

پلمنی یک غذای با قدمت روسی است که با استفاده از خمیری که از آرد درست شده گوشت گاو و یا گوسفند را پوشانده و در آب طبخ میشود در نهایت با ریختن خامه ترش بر روی آن میتوان آن را میل نمود ، از پامنی در سوپ هم گاهی اوقات استفاده میشود.

6. سالاد الویه

این غذا که در کشور خودمان هم مورد پسند و صرف است، در کشور روسیه به شکل کمی متفاوت تر درست میشود درسالاد الویه روسی از سیب زمینی، گوشت مرغ، سبزیجات،تخم مرغ وهویج بهره گرفته میشود و در نهایت سس مایونز آن طمع خاص نهایی را به آن اضافه میکند،این غذا در جشن های سال نو روس ها بیشتر از هر موقعی طرفدار دارد.

7. کوله بایاکا

برای درست کردن اول ماهی را از ستون فقرات جدا کرده و سپس شکمش را پاره و داخل آن را پر از سبزیجات و مواد مختلف از جمله خاویار میکنند که باعث اصیل تر شدن این غذا میشود ، در پایان این مراحل ماهی را با محتویاتش داخل تابه روغنی سرخ میکنند.

8. سالاد میموزا

این سالاد که به صورت سرد سرو میشود میگو یا تن ماهی به همراه پیاز، تخم مرغ آب پزشده و پنیر است که مثل همیشه در سالاد سس مایونز در طمع نهایی اثر بخشی میکند البته باید این را هم در نظر گرفت که به دلیل پر طرفدار و مصرف کننده بودن این سالاد ممکن است با مواد متفاوتی درجاهای مختلف روسیه درست شود.

9. آکروشکا

این غذا که شباهت خاصی و نسبی به آب دوغ خیار ما ایرانی ها دارد از سبزیجات ،گوشت چرخ کرده، سیب زمینی و تخم مرغ درست شده و با خامه ترش و کواس تکمیل میشود ، شباهت اصلی آن سرد بودن سرو این غذا است.

10. بیف استراگانوف

غذایی است که با استفاده از گوشت گاو تکه های کوچک شده و پیاز وخامه درست میشود و جالبه بدونید نزد بخشی از هموطنانمان طرفدار دارد.

11. سوپ شچی

شچی یک سوپ کلم معمولی است که از کلم تازه یا تخمیر درست می شود. در حالی که دستورالعمل های مختلف مواد مختلفی را می طلبد ، شچی اغلب حاوی سیب زمینی ، هویج ، پیاز و احتمالاً نوعی گوشت مانند مرغ است. کلم را می توان با کلم ترش نیز جایگزین کرد ، که به آن shchi ترش می گویند.

12. سوپ سولیانکا

Solyanka یک سوپ غلیظ است که به اندازه کافی فراوان است و می تواند به تنهایی یک وعده غذایی باشد. این سوپ با انواع گوشت از جمله سوسیس ، بیکن ، ژامبون و گوشت گاو و همچنین سبزیجاتی مانند کلم ، هویج ، پیاز و سیب زمینی تهیه می شود. ترشی خرد شده و تزیین سنتی تکه های لیمو نقش مهمی در طعم ترش بودن این دستورالعمل دارند. اغلب با ماهی و خیار ترشی نیز درست می شود.

13. پیزورکی

ممکن است قبلاً نام پیروزکی (که به آن پیروشکی یا پیرژکی نیز گفته می شود) شنیده باشید. این شیرینی های پفکی کوچک یا سرخ شده بسته بندی شده پر از سیب زمینی ، گوشت ، کلم یا پنیر است. جیب های پر شده در سراسر روسیه و اوکراین محبوب هستند.

14. بلینی

بلینی یک پنکیک گندم است که با مواد پر کننده مختلفی رول می شود: مربا ، پنیر ، خامه ترش ، خاویار ، پیاز یا حتی شربت شکلات. معادل روسیه با کرپ است. در هر رستورانی که از غذاهای دیگر مطمئن نباشید ، بلینی همیشه شرط بندی مطمئن است. بلینی چنین بخشی مهم از غذاهای روسی است ، جشنواره ای به نام Maslenitsa جشن می گیرد.

15. کباب روسی

کباب های روسی shashlyk یا shashlik نامیده می شوند. مانند هر کباب ، آنها از گوشت مکعبی و سبزیجات کبابی روی سیخ تشکیل شده اند.

کشور روسیه غذا های خوشمزه و دلچسب خاص خودش را دارد که طرفداران زیادی نیز دارد. از جمله معروفترین این غذاها می توان به بیف استراگانف اشاره کرد که در سراسر دنیا مورد علاقه افراد زیادی است. شما میتوانید از این غذاهای لذیذ میل کرده و لذت ببرید.

نظرات شما درباره معرفی 15 غذای روسی
امتیاز: