بهترین غذا های تایلند

بهترین غذا های تایلند

(1 نفر) | 636 بازدید | تاریخ انتشار: چهارشنبه, 08 اردیبهشت 1400
تایلند به دلیل داشتن غذاهای پر آب در سطح جهان مشهور است. در این مطلب ما به شما بهترین غذاهای تایلند را معرفی می کنیم و شما می توانید با این غذاهای خوشمزه آشنا شده و حتی آنها را برای خود تهیه کنید.

معرفی بهترین غذا های تایلند

یکی از کشورهایی که دارای بیشترین مقدار توریست می باشد کشور تایلند است. در این کشور زیبا شما می توانید مدل های مختلف غذا را تست کنید. در تایلند غذاها بیشتر به صورت آبکی و دریایی می باشد که مورد علاقه مردم این کشور است. علاوه بر رستوران ها شما می توانید ، غذاهای خیابانی و متنوع این کشور را نیز تست کنید. ما شما را با تعدادی از این غذاها آشنا می کنیم.

Guay Teow (آش رشته)

گوی تیو یکی از محبوب ترین غذاهای تایلندی است و تقریباً در همه جا یافت می شود. Guay teow هر نوع آش رشته ای را توصیف می کند. می توان آن را با مرغ ، گوشت گوسفند یا گوشت گاو (به ندرت مناسب گیاهخواران) و همچنین رشته فرنگی یا رشته تخم مرغ تهیه کرد. در بیشتر مواقع ، فروشنده ها وونتون یا کوفته را نیز به آبگوشت اضافه می کنند. روی این غذا بهتر است با چاشنی هایی از جمله شکر ، فلفل چیلی خشک ، آب آهک و سس ماهی بریزید.

Tom Yum Goong (سوپ میگو تند)

این کاسه آب پز ، بسیارمعطر بوده و با یک ضربه تند نسبتاً قوی همراه است. سوپ میگو تند با مواد اولیه تایلندی مانند علف لیمو ، فلفل قرمز ، گالانگال ، برگ آهک کافیر ، موسیر ، آب آهک تازه و مقدار زیادی سس ماهی ایجاد می شود. در صورت تمایل به نسخه خامه ای ، میگو و قارچ تازه و خامه نارگیل اضافه می شوند.

Tom Kha Gai (مرغ در سوپ نارگیل)

Tom kha gaiمربوط به تام یوم است و به افراد با تحمل کمتری فرصت می دهد تا چاشنی همان طعم های زیبا را ادویه کاری کنند. علاوه بر مقیاس ادویه ، مرغ در سوپ نارگیل از این نظر بی نظیر است که معمولاً با مقدار زیادی شیر نارگیل خامه ای و ایجاد یک سوپ شیرین غنی همراه است. مانند اکثر غذاهای تایلندی ، گزینه های گیاهخواری با جایگزینی چند ماده اولیه به راحتی سازگار هستند.

Som Tam (سالاد تند پاپایای سبز)

سالاد تند پاپایای سبز از اهالی ایسان در شمال شرقی تایلند است و یکی از محبوب ترین غذاهای تایلند است. سالاد تند پاپایای سبز به سبک های مختلفی ارائه می شود ، با این حال ، سالاد تند پاپایای سبز کلاسیک شامل پاپایای سبز خرد شده ، گوجه فرنگی ، هویج ، بادام زمینی ، میگو خشک ، لوبیای دونده ، شکر خرما ، تفاله تمر هندی ، سس ماهی ، آب آهک ، سیر و بسیاری از فلفل قرمز است. . مواد با هم با استفاده از هاون و گلدان مخلوط می شوند ، که باعث افزایش طعم و مزه در یک ظرف فوق العاده مزه دار می شود.

Yam Talay (سالاد غذاهای دریایی تند)

این سالاد غذای دریایی مخلوط نه تنها خوشمزه است بلکه یک گزینه غذایی سالم نیز محسوب می شود. بسته به مکانی که دارید ، این سالاد می تواند هر ترکیبی از ماهی مرکب ، میگو ، صدف ، گوش ماهی یا خرچنگ داشته باشد. گوجه فرنگی ، پیاز و رشته فرنگی شیشه ای برنج برای اندازه گیری خوب به غذاهای دریایی اضافه شده است.

Laab (سالاد تند)

سالاد تند سالادی به سبک شمال شرقی با گوشت یا قارچ و نعناع است که از استان شمال شرقی ایسان آغاز می شود. سالاد تند به انواع مختلفی از جمله مرغ ، گوشت گاو و قارچ ارائه می شود. این برای کسانی که نمی توانند ادویه را تحمل کنند توصیه نمی شود زیرا تمایل دارد با ضربه ای سنگین همراه شود.

Pad Phuk Tong (کدو تنبل سرخ شده)

کدو تنبل سرخ شده یا "pad phuk tong" یکی از بهترین غذاهای گیاهخوار در سرزمین لبخندها است. گرچه یافتن آن دشوارتر از یک کمک خوب به تاد تایلندی است ، شما قطعاً باید مراقب این غذا باشید. در صورت موجود بودن آن را با یک بشقاب برنج قهوه ای سفارش دهید تا لذت آن روز افزون شود.

Pad Thai(رشته فرنگی سرخ شده به سبک تایلندی)


این غذا یکی از غذاهای ملی تایلند است و برای گردشگرانی که شروع به کشف غذاهای تایلندی می کنند ، یک غذای جذاب است این غذا یک غذای رشته فرنگی سرخ شده است که معمولاً با میگو یا مرغ درست می شود ، اما گزینه گیاهخواری نیز محبوب است، رشته فرنگی سرخ شده به سبک تایلندی تقریبا در هر گوشه خیابان موجود است و یک وعده غذایی ارزان و خوشمزه است.

Pad See Eiw (غذای نودل ضخیم)

این غذا شامل رشته فرنگی برنجی است که در سس سویای تیره غلیظ همراه با مرغ ، گوشت گوسفند یا گوشت گاو و همچنین کلم بروکلی چینی یا کلم سرخ می شود. یک انتخاب خوش عطر و طعم اما ایمن ، این گزینه عالی برای کسانی است که غذاهای تند تایلندی را تحمل نمی کنند اما می خواهند از تایلند خارج شوند.

Pak Boong (شکوه صبح)

Pak boong (شکوه صبح) به خاطر بسیار سالم بودن مشهور است. سبزی اسفناج به طور معمول سرخ شده و با رب سویا ، سس سویا ، سیر ، فلفل دلمه ای و غیره چاشنی می شود. شکوه صبحانه در عین حال شور ، تند ، ترش و ترد است ، و طعم آن میتواند هرکس را راضی کند. این غذا اغلب با سس صدف درست می شود ، با این وجود گزینه گیاهخواری آن را می توان به راحتی تهیه کرد.

Khao Pad (برنج سرخ شده)

برنج سرخ شده شاید با عشق انگلیس به ساندویچ قابل مقایسه باشد - برنج سرخ شده به سادگی به "برنج سرخ شده" ترجمه می شود و فقط با مقداری تخم مرغ ، پیاز و همه چیز همین است. این ظرف معمولاً با تکه های خیار برای تزیین همراه است و معمولاً چاشنی های زیادی روی آن ریخته می شود تا مطابق با سلیقه مصرف کننده باشد.

Pad Krapow (ریحان سرخ شده)

ریحان سرخ شده معمولاً با استفاده از گوشت چرخ کرده گوشت گاو یا مرغ درست می شود (با توفو نیز عالی است) که با ریحان تایلندی و فلفل قرمز زیاد تفت داده می شود. ریحان سرخ شده قطعاً غذایی برای غذاخوردن نیست: ریحان تایلندی دارای طعم بسیار تند و فلفلی است ، در حالی که فلفل قرمز مقدار زیادی ادویه به آن اضافه می کند. همیشه می توانید گرما را پایین بیاورید و از فروشنده بخواهید آن را (فقط کمی تند) کند. این غذا با برنج سفید سرو می شود و روی آن یک تخم مرغ دوست داشتنی قرار می گیرد که با بقیه ظرف مخلوط می شود تا یک حس طعم فراموش نشدنی بدست آورد.

Panang (کاری تایلندی )

کاری پانانگ کمی ملایم تر از دیگر نمونه های کاری خود در تایلند است. به همین دلیل است که در میان گردشگرانی که در "منطقه امن" تند باقی مانده اند ، به عنوان یک غذای محبوب باقی مانده است. کاری پانانگ به طور معمول با میگو سرو می شود ، اگرچه گزینه های گیاهخواری نیز محبوب هستند.

Gaeng Keow Wan (کاری سبز)

کاری سبز با داشتن تعادل کاملا شیرینی از شیر نارگیل اضافه شده ، که باعث میشود ادویه مرغوبی باشد. کاری سبز از برخی از مهمترین مواد آبرسانی ، از جمله فلفل دلمه ای سبز تازه ، زنجبیل ، بادمجان و البته شیر نارگیل فراوان تهیه می شود. با مقدار زیادی برنج آب پزبخورید تا سطح ادویه پایین بیاید.

Khao Soi (سوپ رشته ماکارونی نارگیل خامه ای)

مسلماً غذای اصلی شمال تایلند ، Khao soi یک سوپ رشته ماکارونی نارگیل است. این غذا که در گزینه هایش مرغ ، گوشت گاو ، گوشت گوسفند یا مواد گیاهخواری موجود است ، دارای یک پایه کاری غنی از نارگیل ، رشته فرنگی تخم مرغ آب پز است و با ماکارونی ترد شده ، حبه های سبز خردل ، موسیر ، آهک و فلفل دلمه ای سرخ شده در روغن تزیین می شود. این غذا باید در فهرست "باید این غذا را بخورید" مسافران در شمال تایلند باشد.

Gai tod (مرغ سوخاری)

مرغ سوخاری ممکن است یک غذای منحصر به فرد تایلندی نباشد ، اما در تایلند بسیار محبوب است. مرغ سوخاری به طور معمول با بال مرغ در ترکیبی از ادویه ها و آرد برنج قبل از سرخ شدن کامل مخلوط تهیه می شود. برای اضافه کردن کمی عطر و طعم اضافی ، مرغ اغلب با یک سس غوطه ور تند مانند "نام جیم" سرو می شود. مرغ سوخاری بهتر است با برنج چسبنده خورده شود و یک میان وعده کامل در حین حرکت باشد.

Pad Phak (سبزیجات سرخ شده)

این کلاسیک تایلندی گیاهخواران و گوشتخواران را به طور یکسان تحت تاثیرقرار می دهد . بیشتر غذاهای تایلندی سعی می کنند تا حد ممکن طعم ها را به وجود آورند و قابل توجه ترین غذاها را بسازند و سبزیجات سرخ شده از این قاعده مستثنی نیستند. ارزش طعم و مزه این سبزیجات سرخ شده را دست کم نگیرید زیرا آنها با ترکیبی کاملاً هماهنگ از شکر ، نمک و ادویه جات مخلوط می شوند.

Kai Med Ma Muang(مرغ با آجیل بادام هندی )

این غذا توسط مردم محلی و خارجی به طور یکسان مورد علاقه است. این غذای شیرین و خوش طعم مرغ همراه با آجیل بادام هندی ، سس سویا ، عسل ، پیاز ، فلفل دلمه ای ، فلفل ، قارچ ، در واقع هرچه سبزیجات در دسترس دارد. ساده ، در عین حال بسیار خوشمزه است.

Kai Jeow (املت تایلندی)

املت تایلندی یکی از ساده ترین غذاهای تایلندی است اما یک وعده غذایی عالی و سرشار از پروتئین در سفر یا غذای همراه است. املت تایلندی معمولاً روی برنج سرو و همراه با سس چیلی شیرین سرو می شود. اگر می خواهید سبزیجات به املت تایلندی شما اضافه شود ، "kai jeow pak" را بخواهید. اگر تازه وارد تایلند هستید و برای صبحانه "جوک" (سوپ برنج تایلندی) را قبول نکرده اید ، املت تایلندی می تواند راهی عالی برای شروع روز باشد.

Kao Niew Ma Muang (انبه و برنج کته)

به دنبال دسر هستید؟ طعم این ترکیب غذایی میتواند برای شما بسیار جالب باشد ،این غذا ساده اما بسیار خوشمزه است که با برنج چسبناک ، خلال های انبه تازه و مژه های شیر تغلیظ شده شیرین درست می شود.

نظرات شما درباره بهترین غذا های تایلند
امتیاز: